Tryk på kundeleverede varer

Tryk på kundeleverede varer

Som udgangspunkt trykker vi helst på vores egne lagervarer, og du kan se vores produktsortiment her.
Kan du ikke finde et produkt som passer til dit behov, trykker vi også på produkter du har købt ved en anden leverandør.

Tryk kan reagere forskelligt på forskellige produkter, og da vi ikke ved hvordan dit produkt er produceret, kan det være en stor hjælp hvis du sender ekstra produkter med til trykopstart. Ved fejltryk på kundeleverede varer erstatter vi kun trykket. 

Der kan være store udfordringer med tryk på produkter som indeholder meget kunststof, såsom polyester og nylon. På glatte overflader som der er på vind- og regnjakker kan det være svært at få en transfer til at sidde fast. Vi sætter trykket fast så godt vi kan, men selv om det ser ud til at sidde godt fast kan det stadig falde af i vask. Det anbefales altid at lave en prøve som du kan vaske inden vi gennemfører en produktion.

Ved produkter der indeholder meget overskudsfarve såsom softshelljakker og sportstøj kan stoffarven sublimere op gennem trykfarven, men vi har midler som i mange tilfælde kan forhindre sublimering. 

Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den rette trykmetode til dit produkt, og nogle gange kan det være en fordel at få broderet på produkter med meget kunststof. Læs mere om broderi her. 

Når du sender varer til vores trykkeri, er det vigtigt at der er en følgeseddel med som stemmer overens med den ordre du har afgivet til vores kontor. Derved er det nemt for os at parre din ordre med dine produkter. 

Har du spørgsmål er du alt velkommen til at kontakte os.
 

Tryk på T-shirts

 

  Søger du poser i Recycled materiale?

  Så skal du ikke lede mere.

  Vi kan tilbyde dig 4 forskellige poser lavet i recycled materiale. 

  Gamle produkter er blevet opkradset og forvandlet til et nyt materiale, som er blevet brugt til disse nye poser.

  Farven er helt unik, vi kalder den for Granite, den er grå med nister, materialet er kraftigt (450 g/m²) så posen kan holde til mange indkøbsture. 

  Du kan nemt gøre posen til din engen, ved at tilføje et tryk eller broderi. 
   

  Se de 4 Recycled poser her

  BRAND YOURSELF

  Vi udvikler vores produktsortiment hele tiden og kan derfor tilbyde en bred vifte af forskellige tekstilvarer. Med vores BRAND YOURSELF-koncept giver vi dig mulighed for, at brande tekstilerne som dine egne.

  Storm Tryk

  Vi anvender forskellige trykmetoder afhængigt af din ordre:
  Antallet, kvaliteten af varer, trykstørrelsen samt antallet af farver i dit motiv.

  Storm Systuen

  Vi laver maskinbroderi på stof.
  Desuden håndterer vi små syopgaver i forbindelse med vores BRAND YOURSELF kollektion

  Storm Supply

  Vi sælger mange forskellige nye og brugte trykmaskiner samt tilbehør.

  Desuden tilbyder vi trykbare folier og skærefolier samt broderitråde.