LABELFREE

De produkter du ser i vores produktsortiment, er alle produkter som høre under kategorien LABELFREE. Det vil sige, at alle produkter kun har en lille størrelseslabel i nakken, og i venstre sidesøm sidder der en lille label med produktnavn og vaskeanvisning.

Det er et bevidst valg, at nakken er label-fri, samt at Storm Textil ikke fremstår som producent af tøjet. Det efterlader plads til dit logo, og giver mulighed for at brande produkterne som dine egne.

Dit brandnavn i nakken

Skal du have dit logo i nakken af t-shirts, poloshirts og sweatshirts anbefaler vi et 1-farvet transfertryk.

KONTAKT SALGSAFDELINGEN FOR TRANSFERMÆRKER

your logo

Vævet labels

Du har også mulighed for at få påsyet labels på/i tøjet. Det kan være dine egne labels eller labels, som du får produceret igennem os. Spørg salgsafdelingen om hvilke muligheder og priser vi kan tilbyde. (min. 500 stk.)

LABELFREE Katalog

Du kan også få LABELFREE kataloger med hele sortimentet. Storm Textil er ikke nævnt i dette katalog og derudover har du mulighed for at få dit eget logo og kontaktoplysninger på kataloget helt gratis. Nysgerrig? klik her.

brandyourself catalog 2024

Produkt ark

Du har også mulighed for at downloade produktark for hvert produkt i webshoppen. På disse produktark fremgår Storm Tekstil heller ikke som afsender.
Produktarket downloader du som en PDF-fil og du kan sende den videre til dine kunder, med et godt tilbud. Se et eksempel på et produktark klik her.

På den måde kan du nemt vise dine kunder hele sortimentet uden at referere til Storm Textil.

Årstrøjen 2024

Video kommer snart