Trykplacering

Standard målene i bredden er det maximale vi kan trykke på T-shirts, baseret på vores erfaringer. Vi synes generelt, at nedenstående giver det pæneste resultat, men vi tager altid udgangspunkt i ordrens sammensætning. Er der eksempelvis mange børnestørrelser indenfor en ordre, kan det være nødvendigt at reducere størrelsen på trykket.

Det er vigtigt at understrege, at nedenstående blot er til vejledning. Vi skriver aldrig mål på vores layouts med henblik på afstand mellem syning ved halskant og tryk. Vi tager altid udgangspunkt i trøjernes størrelser og justerer afstanden efter behov. Placering kan nemlig ikke blive den samme på dame- og herremodel, eller på S og XL. De layout, vores kunder modtager fra os, viser typisk L størrelsen, medmindre andet er angivet. 
Mål (bredde og højde) på trykkets størrelse er også ca. mål, som kan varieres lidt efter stoffets egenskaber.
  

T-Shirts

Front- og rygtryk

fronttrykrygtryk

Fronttryk og rygtryk placeres 8-10 cm fra syning til motivets overkant. Standard trykbredde er 28-30 cm, ved børnestørrelser er 24 cm. 
Cirkelformede eller trekantformede motiver ligger omkring 23-25 cm.

 

Brysttryk

brysttrykbrysttryk venstre

Brysttryk placeres ca. 15 cm fra syning til motivets centrum og 10 cm hhv. til venstre bryst (v.bryst) og til højre (h.bryst) fra trøjens midte til motivets centrum.
Standard trykbredde er 8-10 cm, for cirkelformede eller trekantformede motiver ligger omkring 7-8 cm.

 

TV-tryk og nakketryk

tv tryknakketryk

TV-tryk placeres 2 cm fra syning og nakketryk placeres 4 cm fra syning til motivets overkant på hhv. front og ryg. Standard trykbredde er 7-10 cm.

 

Ærmetryk

ærmetryk

Ærmetryk placeres 2 cm fra syning til motivets underkant hhv. på venstre ærme (v.ærme) og højre ærme (h.ærme).
På langærmede trøjer kan motivet placeres enten i samme afstand fra skulder som på kortærmede eller nede ved hånden 2 cm fra syning.

Standard trykbredde er 8-9,5 cm, for cirkelformede eller trekantformede motiver ligger omkring 7-8 cm.

 

Sweatshirts

Front- og rygtryk

sweatshirt frontsweatshirt ryg

 

 

Fronttryk placeres 8-10 cm fra syning til motivets overkant.

Rygtryk på sweatshirts skal placeres:

8-10 14 cm
12-14 15 cm
XS 16 cm
S, M 17 cm
L, XL 18 cm
2XL,3XL 19 cm

 

 

Posetryk

posetryk

Posetryk skal placeres 2-4 cm fra syningerne, og derudover skal der tages hensyn til evt. sider og bund. Når posen foldes sammen, kan sider og bund gøre trykfladen mindre. Standard trykbredde er 27-30 cm.