Om os

Certificering


Vi vil med vores LABELFREE kollektion gerne inspirere dig til at skabe din helt egen brand.
 
LABELFREE varer leveres med blot en lille neutral størrelseslabel i indvendige venstre side af halsåbningen, hvilket giver masser af plads til din brand og dit design. LABELFREE tilbyder en bred vifte af must-have, bomuldsbaseret tøj i høj kvalitet. LABELFREE giver dig muligheden for at grundlægge dit brand.

1

Vores kollektion er designet i Danmark og produceret i Bangladesh på en socialt ansvarlig måde. Vi har samarbejdet med den samme, pålidelige fabrik i Bangladesh i mere end 20 år og kan med stolthed præsentere en række certificeringer som bevis på vores kvalitetsbevidste arbejde og kerneværdier.

Feel good wearing and branding LABELFREE clothes.

11111

Bemærk venligst: Vores certificeringer dækker ikke håndklæder, poser, jakker, refleksveste, forklæder, musemåtter og kasketter.

Om Storm Textil

 
Storm Textil blev grundlagt i 1991 af Niels Storm. Niels Storm er stadig indehaver og daglig leder af Storm Textil, som i dag beskæftiger 30-40 medarbejdere på henholdsvis kontor, tegnestue, produktion og lager.
Virksomheden er beliggende i Brønderslev, hvor der er kontor, tryk-produktion og lager under samme tag. Vores tekstil produktion er i henholdsvis Bangladesh og Pakistan.

Vores katalog indeholder et bredt spektra af tekstiler i flere kvaliteter og farver.
Vi kan bl.a. tilbyde T-shirts, sweatshirts, polos, sweatpants, jakker, babybodys og poser. Se alle vores produkter i vores katalog her.

Vi har mulighed for hurtig levering af tekstiler med tryk, da vi har egen trykproduktion i Brønderslev. I vores produktion har vi 3 automatiske trykkarruseller, som hver dag leverer direkte tryk i høj kvalitet. Til fremstilling af transfer har vi 2 produktionslinjer og vi producerer også litho transfer, sublimation og skæreplot. Valget af trykmetode afhænger af opgavens sammensætning og vi hjælper gerne med at finde den rigtige trykmetode.

Udover vores faste sortiment, kan vi også tilbyde specialproduktion af produkter med og uden tryk. Specialproduktion er relevant ved store mængder og hvis I har specielle ønsker om kvalitet, farve og design. Vi har et tæt samarbejde med vores partner i Bangladesh og Pakistan, som er behjælpelig med prøver og produktion af store ordre. Læs mere, klik her.

Udover salg til det danske marked, eksporterer og sælger vi også til store dele af Europa.


Læs vores cookie- og privatpolitik.

 

 

StormTextil Designer

  • Place your text
  • Choose color
  • Upload graphic

Go inside any product and choose the designer option. Create your unique design and we will send you the quote.