Specialproduktion

Har du særlige krav til kvalitet, design, funktion mm., har vi mange års erfaring med specialproduktion af tekstiler og print. Vi har et tæt samarbejde med vores dygtige leverandører og specialproduktionen kan være med udgangspunkt i vores lagervarer eller med et unikt ønske fra dig.3

Størrelsesskema
Der kan benyttes et af vores standardprodukter og størrelsesskema til din specialproduktion, eller der kan udarbejdes et nyt produkt ud fra din design og størrelsesskema.

Kvalitet
Kvalitet- og materialesammensætningen er vigtigt for et produkt. Hvilke egenskaber og tykkelse (g/m²) skal materialet have?

Indfarvning og kontraster
Ved specialproduktion kan du benytte vores standard tekstilfarver, eller der kan indfarves efter en Pantone farve. Du har også mulighed for at få lavet kontaster såsom; ærmer, rib, krave, stikninger, pipings mv.

Labels
Alt tøj leveres med et neutralt størrelseslabel i nakken derfor har du mulighed for at brande dig selv med et nakke- eller sidelabel.

Tryk, broderi eller applikation
Skal der tryk, broderi eller applikation på produktionen? Hvor skal det placeres og hvilken farve og effekter skal der bruges?

Accessories
Skal der i specialproduktionen inkluderes accessories så som små bøjler, pap-indlæg eller hang tags, er det også mulighed for at bestille dem fra os.

Prøver
Prøver fremsendes til godkendelse. Produktionen påbegyndes først når prøverne er godkendt.

Pakning
Hvordan skal din produktion pakkes? Ti-styks-, enkeltstyks- el. sortimentspakning... din produktion pakkes efter dit behov.

Betingelser
Levering: ab lager, Brønderselv
Forudbetaling: 50 % ved godkendelse af prøver, de resterende 50 % 1 uge før levering.

  Min. mængde Leveringstid
T-shirts 1500 stk. Søfragt ca. 3 måneder*
Luftfragt ca. 8 uger
Polo shirts 500 stk. Søfragt ca. 3 måneder
Luftfragt ca. 8 uger
Sweatshirts 300 stk. Søfragt ca. 3 måneder
Luftfragt ca. 8 uger
Håndklæder 500 stk. Ca. 8 uger
Poser 3000 stk. Ca. 4 måneder

*Fra godkendelsen af prøve