Brand Yourself

Brand Yourself

Vi kalder vores produkter BRAND YOURSELF fordi de er uden label også kaldet label free. På den måde har du mulighed for at brande dem som dine egne produkter. Det eneste der er synligt i nakken er et lille størrelseslabel. Storm Textil fremstår ikke som producent af tøjet. Du har også mulighed for at få et BRAND YOURSELF katalog, hvor Storm Textil ikke er nævnt i kataloget. På den måde kan du vise dine kunder hele vores sortiment uden at referere til os. 

 

Download Kataloget BRAND YOURSELF her, eller bestil det trykte katalog i webshoppen klik her eller hos vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk

Dit brandnavn i nakken

labelfree

Du har mulighed for at få trykt dit eget brandnavn i tøjet. Vi anbefaler et 1-farvet transfertryk som kan sættes i tøjet og derved kan du skabe din helt egen tøj kollektion.

Ved en bestilling af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts tilbyder vi at producere 10 ark med transfermærker gratis, du skal blot betale for overførelsen af mærkerne.
Et ark er 33 x 43 cm. Er dit logo eksempelvis 58 x 20 mm, kan vi trykke 750 stk. mærker gratis. Er dit logo større, f.eks. 58 x 60 mm, kan vi trykke 300 stk. mærker gratis. Overskud i mærker gemmes og bruges til dine næste ordrer.
Bemærk venligst, at dette tilbud kun gælder ved bestiling af 1-farvet nakkelabel. Ønsker du flerefarvede nakkelabel sammen med tryk af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts, får du 1 farve gratis i din nakkelabel.

label free storm textil

Kontakt vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk for at bestille transfermærkerne med din næste ordre.

Søger du poser i Recycled materiale?

Så skal du ikke lede mere.

Vi kan tilbyde dig 4 forskellige poser lavet i recycled materiale. 

Gamle produkter er blevet opkradset og forvandlet til et nyt materiale, som er blevet brugt til disse nye poser.

Farven er helt unik, vi kalder den for Granite, den er grå med nister, materialet er kraftigt (450 g/m²) så posen kan holde til mange indkøbsture. 

Du kan nemt gøre posen til din engen, ved at tilføje et tryk eller broderi. 
 

Se de 4 Recycled poser her

BRAND YOURSELF

Vi udvikler vores produktsortiment hele tiden og kan derfor tilbyde en bred vifte af forskellige tekstilvarer. Med vores BRAND YOURSELF-koncept giver vi dig mulighed for, at brande tekstilerne som dine egne.

Storm Tryk

Vi anvender forskellige trykmetoder afhængigt af din ordre:
Antallet, kvaliteten af varer, trykstørrelsen samt antallet af farver i dit motiv.

Storm Systuen

Vi laver maskinbroderi på stof.
Desuden håndterer vi små syopgaver i forbindelse med vores BRAND YOURSELF kollektion

Storm Supply

Vi sælger mange forskellige nye og brugte trykmaskiner samt tilbehør.

Desuden tilbyder vi trykbare folier og skærefolier samt broderitråde.