x

Brand Yourself

Vi kalder vores produkter BRAND YOURSELF fordi de er uden label også kaldet label free. På den måde har du mulighed for at brande dem som dine egne produkter. Det eneste der er synligt i nakken er et lille størrelseslabel. Storm Textil fremstår ikke som producent af tøjet. Du har også mulighed for at få et BRAND YOURSELF katalog, hvor Storm Textil ikke er nævnt i kataloget. På den måde kan du vise dine kunder hele vores sortiment uden at referere til os. 

 

Download Kataloget BRAND YOURSELF her, eller bestil det trykte katalog i webshoppen klik her eller hos vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk

Dit brandnavn i nakken

labelfree

Du har mulighed for at få trykt dit eget brandnavn i tøjet. Vi anbefaler et 1-farvet transfertryk som kan sættes i tøjet og derved kan du skabe din helt egen tøj kollektion.

Ved en bestilling af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts tilbyder vi at producere 10 ark med transfermærker gratis, du skal blot betale for overførelsen af mærkerne.
Et ark er 33 x 43 cm. Er dit logo eksempelvis 58 x 20 mm, kan vi trykke 750 stk. mærker gratis. Er dit logo større, f.eks. 58 x 60 mm, kan vi trykke 300 stk. mærker gratis. Overskud i mærker gemmes og bruges til dine næste ordrer.
Bemærk venligst, at dette tilbud kun gælder ved bestiling af 1-farvet nakkelabel. Ønsker du flerefarvede nakkelabel sammen med tryk af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts, får du 1 farve gratis i din nakkelabel.

label free storm textil

Kontakt vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk for at bestille transfermærkerne med din næste ordre.