Transfer bestilling uden overførsel

Vil du selv overføre transfer på tekstil, har du mulighed for at bestille enten løs transfer eller transfer ark.
 

Løs transfer

Du fremsender dit motiv og modtager ordrebekræftelse angående antallet af motivet og farver. Vi laver i de fleste tilfælde layout på din bestilling, hvor vi definerer farve(r) og størrelse. Efter du godkender det, monterer vi motivet på ark, trykker og til sidst skærer det. Du modtager løse transfer, der er klar til at blive overført på tekstiler ved hjælp af en varmepresser.
Ved løs transfer trykker vi kun 1 motiv per gang.

1

Eksempel på løs transfer layout 


Transfer ark

Trykfelt af vores transfer ark er 33 x 43 cm. Du monterer selv dine motiver indenfor dette felt. Vi laver ikke layout på trykket, men producerer det med det samme ifølge det, der står i ordrebekræftelsen (antal af ark og farver). Du modtager hele ark og skal selv skære dem inden du går i gang med at overføre dine motiver på tekstiler.
Ved transfer ark er det dig, der monterer motiverne - så mange som du ønsker og så tæt på hinanden som du vil​.

1

Vores ark, klar til at modtage din transfer ark bestilling


Du skal enten vælge løs transfer eller transfer ark. Der er ikke mulighed for at kombinere de to ting ved f.eks. at sende en fil med flere motiver i, som evt. kan være flere gange på et ark. Her kan opstå usikkerhed omkring, hvordan motiverne skal skæres. Vi vil gerne yde den bedste service, at trykke hurtigt og effektivt, derfor vil vi kun modtage enten den ene eller den anden type transfer bestilling.
 
Husk, at vi ved transfer ikke kan trykke tyndere detaljer end 0,5 mm, derfor bedes du forstærke linjer, der er tyndere end det.
Angiv venligst præcise Pantone Solid Coated farver – ellers vælger vi som regel fra vores standard trykfarver eller Pantone farver, vi synes ligger tættest på det, vi har modtaget.

StormTextil Designer

  • Place your text
  • Choose color
  • Upload graphic

Go inside any product and choose the designer option. Create your unique design and we will send you the quote.