Standard Print

Standardtryk

Placering af motiv ved standardtryk

Standard målene i bredden er det maximale vi kan trykke på T-shirts, baseret på vores erfaringer. Vi synes generelt, at nedenstående giver det pæneste resultat, men vi tager altid udgangspunkt i ordrens sammensætning. Er der eksempelvis mange børnestørrelser indenfor en ordre, kan det være nødvendigt at reducere størrelsen på trykket.

Det er vigtigt at understrege, at nedenstående blot er til vejledning. Vi skriver aldrig mål på vores layouts med henblik på afstand mellem syning ved halskant og tryk. Vi tager altid udgangspunkt i trøjernes størrelser og justerer afstanden efter behov. Placering kan nemlig ikke blive den samme på dame- og herremodel, eller på S og XL. De layout, vores kunder modtager fra os, viser typisk L størrelsen, medmindre andet er angivet. 
Mål (bredde og højde) på trykkets størrelse er også ca. mål, som kan varieres lidt efter stoffets egenskaber.

  

Front- og rygtryk

Fronttryk og rygtryk placeres 8-10 cm fra syning til motivets overkant. Standard trykbredde er 28-30 cm, ved børnestørrelser er 24 cm. 
Cirkelformede eller trekantformede motiver ligger omkring 23-25 cm.

 

Brysttryk

Brysttryk placeres ca. 15 cm fra syning til motivets centrum og 10 cm hhv. til venstre bryst (v.bryst) og til højre (h.bryst) fra trøjens midte til motivets centrum.
Standard trykbredde er 8-10 cm, for cirkelformede eller trekantformede motiver ligger omkring 7-8 cm.

 

TV-tryk og nakketryk


TV-tryk placeres 2-3 cm fra syning og nakketryk placeres 4-5 cm fra syning til motivets overkant på hhv. front og ryg. Standard trykbredde er 7-10 cm.

 

Ærmetryk

Ærmetryk placeres 1,5-2 cm fra syning til motivets underkant hhv. på venstre ærme (v.ærme) og højre ærme (h.ærme).
På langærmede trøjer kan motivet placeres enten i samme afstand fra skulder som på kortærmede eller nede ved hånden 1,5-2 cm fra syning. Standard trykbredde er 8-9,5 cm, for cirkelformede eller trekantformede motiver ligger omkring 7-8 cm.

 

Posetryk

 

.

Posetryk skal placeres 2-4 cm fra syningerne, og derudover skal der tages hensyn til evt. sider og bund. Når posen foldes sammen, kan sider og bund gøre trykfladen mindre. Standard trykbredde er 27-30 cm.

Prøv Storm Textil Designer

Tilføj dit virksomhedslogo, standard tal eller noget tredje.

Det er nemt!

  • Upload .png, svg fra din enhed
  • Tilføj tekst og symboler
  • Nem genbestilling

Design nu

LabelFree

Vi udvikler vores produktsortiment hele tiden og kan derfor tilbyde en bred vifte af forskellige tekstilvarer. Vores LabelFree-koncept giver vi dig mulighed for at brande tekstilerne, som dine egne.

Storm Tryk

Vi anvender forskellige trykmetoder, afhængigt af din ordre:

Antallet, kvaliteten af varer, trykstørrelsen samt antallet af farver i dit motiv.

Storm Systuen

Vi laver maskinebroderi på stof.

Desuden håndterer vi små syopgaver i forbindelse med vores LabelFree kollektion.

Storm Supply

Vi sælger mange forskellige nye og brugte trykmaskiner samt tilbehør.

Desuden tilbyder vi trykbare folier og skærefolier samt broderitråde.