Om os

Om os

Storm Textil blev grundlagt i 1991 af Niels Storm. Niels Storm er stadig indehaver og daglig leder af Storm Textil, som i dag beskæftiger 40-50 medarbejdere på henholdsvis kontor, tegnestue, produktion og lager. Virksomheden er beliggende i Brønderslev, hvor der er kontor, tryk-produktion, broderiafdeling og lager under samme tag. Vores tekstil produktion er i henholdsvis Bangladesh og Pakistan. Vores katalog indeholder et bredt spektra af tekstiler i flere kvaliteter og farver.

 

Vi kan bl.a. tilbyde T-shirts, sweatshirts, polos, sweatpants, jakker, babybodys og poser. Vi har mulighed for hurtig levering af tekstiler med tryk, da vi har egen trykproduktion i Brønderslev. I vores produktion har vi 3 automatiske trykkarruseller, som hver dag leverer direkte tryk i høj kvalitet. Til fremstilling af transfer har vi 2 produktionslinjer og vi producerer også litho transfer, sublimation og skæreplot.

 

Valget af trykmetode afhænger af opgavens sammensætning og vi hjælper gerne med at finde den rigtige trykmetode. Udover vores faste sortiment, kan vi også tilbyde specialproduktion af produkter med og uden tryk. Specialproduktion er relevant ved store mængder og hvis I har specielle ønsker om kvalitet, farve og design. Vi har et tæt samarbejde med vores partner i Bangladesh og Pakistan, som er behjælpelig med prøver og produktion af store ordre. Læs mere om specialproduktion her. Udover salg til det danske marked, eksporterer og sælger vi også til store dele af Europa. Læs om vores salgs- og leveringsbetingelser her.

 

 

Prøv Storm Textil Designer

Tilføj dit virksomhedslogo, standard tal eller noget tredje.

Det er nemt!

  • Upload .png, svg fra din enhed
  • Tilføj tekst og symboler
  • Nem genbestilling

Design nu

BRAND YOURSELF

Vi udvikler vores produktsortiment hele tiden og kan derfor tilbyde en bred vifte af forskellige tekstilvarer. Med vores BRAND YOURSELF-koncept giver vi dig mulighed for, at brande tekstilerne som dine egne.

Storm Tryk

Vi anvender forskellige trykmetoder afhængigt af din ordre:
Antallet, kvaliteten af varer, trykstørrelsen samt antallet af farver i dit motiv.

Storm Systuen

Vi laver maskinbroderi på stof.
Desuden håndterer vi små syopgaver i forbindelse med vores BRAND YOURSELF kollektion

Storm Supply

Vi sælger mange forskellige nye og brugte trykmaskiner samt tilbehør.

Desuden tilbyder vi trykbare folier og skærefolier samt broderitråde.