Kundeservice: +45 98 80 07 98

LABEL FREE

by

 

Alle vores produkter er LABEL FREE. På den måde har du mulighed for at brande dem som dine egne produkter. Det eneste der er synligt i nakken er et lille størrelseslabel. Storm Textil fremstår ikke som producent af tøjet. Du har også mulighed for at få et LABEL FREE katalog for at vise dine kunder hele vores sortiment.

 

Download Kataloget BRAND YOURSELF her, eller bestil det trykte katalog i webshoppen klik her eller hos vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk

Dit brandnavn i nakken

labelfree

Du har mulighed for at få trykt dit eget brandnavn i tøjet. Vi anbefaler et 1-farvet transfertryk som kan sættes i tøjet og derved kan du skabe din helt egen tøj kollektion.

Ved en bestilling af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts tilbyder vi at producere 10 ark med transfermærker gratis, du skal blot betale for overførelsen af mærkerne.
Et ark er 33 x 43 cm. Er dit logo eksempelvis 58 x 20 mm, kan vi trykke 750 stk. mærker gratis. Er dit logo større, f.eks. 58 x 60 mm, kan vi trykke 300 stk. mærker gratis. Overskud i mærker gemmes og bruges til dine næste ordrer.
Bemærk venligst, at dette tilbud kun gælder ved bestiling af 1-farvet nakkelabel. Ønsker du flerefarvede nakkelabel sammen med tryk af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts, får du 1 farve gratis i din nakkelabel.

label free storm textil

Kontakt vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk for at bestille transfermærkerne med din næste ordre.

Prøv Storm Textil Designer

Tilføj dit virksomhedslogo, standard tal eller noget tredje.

Det er nemt!

  • Upload .png, svg fra din enhed
  • Tilføj tekst og symboler
  • Nem genbestilling

Design nu

LabelFree

Vi udvikler vores produktsortiment hele tiden og kan derfor tilbyde en bred vifte af forskellige tekstilvarer. Vores LabelFree-koncept giver vi dig mulighed for at brande tekstilerne, som dine egne.

Storm Tryk

Vi anvender forskellige trykmetoder, afhængigt af din ordre:

Antallet, kvaliteten af varer, trykstørrelsen samt antallet af farver i dit motiv.

Storm Systuen

Vi laver maskinebroderi på stof.

Desuden håndterer vi små syopgaver i forbindelse med vores LabelFree kollektion.

Storm Supply

Vi sælger mange forskellige nye og brugte trykmaskiner samt tilbehør.

Desuden tilbyder vi trykbare folier og skærefolier samt broderitråde.