Label free

Alle vores produkter er LABEL FREE. På den måde har du mulighed for at brande dem som dine egne produkter. Det eneste der er synligt i nakken er et lille størrelseslabel. Storm Textil fremstår ikke som producent af tøjet. Du har også mulighed for at få et LABEL FREE katalog for at vise dine kunder hele vores sortiment.

storm textil label free

Download det LABEL FREE Katalog her, eller bestil trykte kataloger hos vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk

Dit brandnavn i nakken

labelfree

Du har mulighed for at få trykt dit eget brandnavn i tøjet. Vi anbefaler et 1-farvet transfertryk som kan sættes i tøjet og derved kan du skabe din helt egen tøj kollektion.

Ved en bestilling af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts tilbyder vi at producere 10 ark med transfermærker gratis, du skal blot betale for overførelsen af mærkerne.
Et ark er 33 x 43 cm. Er dit logo eksempelvis 58 x 20 mm, kan vi trykke 750 stk. mærker gratis. Er dit logo større, f.eks. 58 x 60 mm, kan vi trykke 300 stk. mærker gratis. Overskud i mærker gemmes og bruges til dine næste ordrer.
Bemærk venligst, at dette tilbud kun gælder ved bestiling af 1-farvet nakkelabel. Ønsker du flerefarvede nakkelabel sammen med tryk af minimum 100 stk. T-shirts, poloshirts eller sweatshirts, får du 1 farve gratis i din nakkelabel.

label free storm textil

Se udvalgte eksempler på nakkelabels her.

Kontakt vores salgsafdeling på storm@stormtextil.dk for at bestille transfermærkerne med din næste ordre.

StormTextil Designer

  • Place your text
  • Choose color
  • Upload graphic

Go inside any product and choose the designer option. Create your unique design and we will send you the quote.