Certificering

Vores kollektion er designet i Danmark og størstedelen af vores produkter er produceret i Bangladesh. I Bangladesh har vi samarbejdet med den samme, pålidelige fabrik i mere end 20 år og kan med stolthed præsentere en række certificeringer som bevis på vores kvalitetsbevidste arbejde, kerneværdier og socialt ansvar.

I slutningen af 2018 besluttede vi at ændre vores produktion fra brug af konventionelt  bomuld  til økologisk bomuld . Vi ser det som vores ansvar at dreje størstedelen af vores produktion i en mere miljøvenlig retning. 

Se GOTS og OCS certifikaterne her:

GOTS

OCS 100 og OCS-Blend

Produkter som ikke produceres i Bangladesh, er produceret i enten Kina eller Pakistan.


Vi får produceret Jakker, caps, reflexveste og håndklæder i Kina og vi får produceret poser, forklæder og håndklæder i Pakistan. Udvalgte poser bliver også produceret i økologisk bomuld . De kommer på lager i løbet af 2019. Alle vores produkter er designet og produceret i en holdbar kvalitet og kan vaskes mange gange uden at facon og farve ændres væsentligt. Det er et bevidst valg at lave klassiske produkter der kan bruges af mange og nemt kan forædles med tryk eller broderi så vores kunder får et helt unikt produkt. 

Alle produkter er også label free det vil sige at der kun sidder en lille størrelseslabel i venstre side af nakken. Derved kan du nemt brande tøjet som dit eget vi kalder der også Brand Yourself.

 

 

 

Ser du dette logo i vaskelabelen betyder det at tøjet du står med, er lavet af økologisk bomuld . I slutningen af 2018 besluttede vi at ændre vores produktioner fra brug af konventionel bomuld til økologisk bomuld. Det økologiske bomuld vi bruger, er certificeret. Letis er organisation bag disse certifikater. Vi har valgt at ændre alle vores nuværende styles til økologisk, derfor kan der være en overgangsperiode, hvor produkterne har nogle størrelser og farver i økologisk bomuld og andre størrelser og farver i konventionelt bomuld.

Derfor har vi valgt at mærke de økologiske produkter med bomuldsblomsten, så vi nemt kan se forskel på de forskellige produkter.  I webshoppen er det nemt at se hvilke produkter og størrelser der er lavet i økologisk bomuld. Bomuldsblomsten vil være placeret ved siden at størrelsen når du bestiller produkter. Klik her og se hvordan det ser ud. 

De nye produkter i kataloget 2019 er produceret i økologisk bomuld. Klik her og fået et hurtigt overblik.

 

 

organic_icon

Vores produkter i 100% økologisk bomuld er certificeret med GOTS Bæredygtige tekstilmetoder og er certificeret af CERES. CERES kontrollerer, at produkterne er fremstillet og håndteret i forhold til standarderne i GOTS (Global Organic Textile Standard version 5.0) Læs mere om GOTS. 

Certificate of compliance GOTS certification number CERES- 0641

 

 

 

gots_icon

Vores produkter i 100% økologisk bomuld er certificeret med OCS 100 Bæredygtige tekstilmetoder og er certificeret af CERES. 

CERES kontrollerer, at produkterne er fremstillet og håndteret i forhold til standarderne i OCS (Organic Content Standard) Læs mere om OCS.

Certificate of compliance OCS 100 certification number CERES- 0641

 

 

 

ocs100_icon

Vores produkter hvor dele af metervaren er lavet af økologisk  bomuld  er produktet certificeret med OCS-Blend Bæredygtige tekstilmetoder og er certificeret af CERES. CERES kontrollerer, at produkterne er fremstillet og håndteret i forhold til standarderne i OCS (Organic Content Standard) Læs mere om OCS.

Certificate of compliance OCS 100 certification number CERES- 0641

 

 

 

ocsblend_icon

Størstedelen af de produkter du ser her på siden, er Standard 100 by Oeko-Tex certificeret test nr. 19.HBD.82728 HOHENSTEIN HITTI.
Er produktet Oeko-tex certificeret er logo placeret øverst på produktsiden.

 

Kort fortalt er Oeko-Tex et produktmærke med tilnavnet ”Tiltro Til Tekstiler” som sikre at alle komponenter af et produkt er testet for skadelige stoffer.

Vi skal dog gøre opmærksom på, bliver der trykt eller broderet på et produkt som er Oeko-tex certificeret frafalder certificeringen. Da denne oeko-tex certificering kun omhandler produktet uden tryk og/eller broderi.

Ved specialproduktion af tøj med tryk kan hele produktet Oeko-tex certificeres på fabrikken i Bangladesh. Interesseret i specialordre klik her.

Du kan læse mere om Oeko-Tex mærket på Oeko-Tex hjemmeside klik her.


 

 

 

 

Oeko-tex

Vores produktion er BSCI certificeret. BSCI står for ”Business Social Compliance Initiative” Kort fortalt, følger vores produktion i Bangladesh ”BSCI Code of Conduct” det vil blandt andet sige at vi med vores produktion bidrager til sociale forbedringer i leverandørkæden at der laves løbende forbedringer og udvikling for de ansatte.

Du kan læse mere om BSCI på amfori´s hjemmeside klik her. 

 

 

 

bsci_icon

Bemærk venligst: Vores certificeringer dækker ikke håndklæder, poser, jakker, refleksveste, forklæder og kasketter.